Over ons

Uw personele vraagstukken ondergebracht bij een dienstverlener!

ABR Infra Services biedt u deze mogelijkheid. Met haar jarenlange ervaring in de Infra en GWW sector op het gebied van het terbeschikkingstelling van vakbekwaam personeel is zij een dienstverlener waar u uw zaken gerust aan kunt uitbesteden. Wij vinden het een uitdaging om uw projecten samen met u tot een goed einde te brengen.

ABR Infra Services weet dat de sector zich de laatste tijd steeds meer onderscheidt door de hoge mate van dienstverlening, tijd, flexibiliteit en service. Juist deze uitgangspunten vertegenwoordigt ABR Infra Services en heeft in korte tijd geresulteerd in een sterke groei van de onderneming en een uitbreiding van diensten. ABR Infra Services BV maakt deel uit van de ABR Groep.

De ABR Groep verenigt gespecialiseerde uitzendbedrijven in diverse markten en segmenten. Met haar gelieerde uitzendondernemingen is zij instaat de opdrachtgever geheel te ondersteunen bij de uitvoering en begeleiding van de projecten.

Contactgegevens

Neem contact op met ABR Infra Services voor meer informatie over de mogelijkheden.

ABR Infra Services
Vrij Harnasch 114E
2635 BZ Den Hoorn

Piketnummer: 06-48905625

E: info@abrinfraservices.nl 
T: 015 - 256 13 08

Openingstijden:
ma t/m vr: 7.00 - 18.00 uur

Wij zijn altijd op zoek naar:
Grondwerkers, Rioleringsmedewerkers, Straatmakers, Veiligheidsmedewerkers, Hoveniers, Spoorleggers, Oppermannen, Bouwopruimers, Kraanmachinisten, Betonwerkers, etc.

 

 

 

© 2016-2024 ABR Groep